Wednesday, October 20, 2010

HARGA YANG DITAWARKAN

CHALET IMPIAN Menawarkan harga yang berpatutan dan mampu di kunjungi oleh semua dan merupakan destinasi BAJET untuk percutian seisi keluarga..

Kawasan Chalet yang berhampiran dengan pantai memberikan kesenangan kepada pengujung untuk bercuti dan beriadah bersama keluarga.


OUR RATES

Chalet Standard
RM 120.00

Chalet Family
RM 200.00

DOMITRI ( Air Cond )

Domitri 30 pax RM 750.00

Domitri 16 pax RM 350.00

Domitri 8 Pax RM 250.00

CAMP SITE PACKAGE

Camp Site is charge per head ( RM10.00 per head )

SEMINAR ROOM

Capasity 130 pax + PA System RM650.00

Rates stated is subject to change without notice.

34 comments:

  1. macammana dengan bayaran?kerana ingin membuat tempahan esok..adakah dekat dengan hotel marina island resort?

    ReplyDelete
  2. hi.
    im yusry
    uitm student (journalism)
    wanna ask you, basically we are planning to held a journalism trip. equivalence into it, i would like to know abt your pricing list n package(S) that you have.
    n our capasity is about 200 peoples
    please e mali me at yus_199411@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. hi,
    sy najwa dari kuala selangor..
    kami rancang nak bt konvoi dan bermalam di chalet impian..
    peserta x ramai..dalam 30 orang..
    ape yg en syorkan untuk kami..blh x senaraikan pakej beserta catering?? harap ade maklum balas.TQ
    inbox email sy: najwa8286@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  4. hi saya ifa dari petaling jaya...
    kami rancang nak konvoi dan bermalam dichale...
    org dia kira2 dalam 1bas..
    n kami nak tanya chale paling murah brapa?
    kami harap ada maklumat balas..
    kalau ada kekosongan kami nak pada hari raya ke 2..
    inbox email sya: ifah91.mybroadband@gmail.com
    terima kasih...

    ReplyDelete
  5. hi,
    sy shahqawiy dari kuala lumpur..
    kami rancang nak bt konvoi dan bermalam di chalet impian..
    peserta x ramai..dalam 20 orang..
    ape yg en syorkan untuk kami..blh x senaraikan pakej(cth:aktiviti/makan @ lain2) yg ada... harap ade maklum balas.TQ
    inbox email sy: awiy_rex@hotmail.com

    ReplyDelete
  6. hi sya azwin dri alor str kdah..
    kami bercadang nk bt konvoi family
    lbh kurang 5 family
    klu bleh dpt chalet impian standart room pon xpe.
    hrga chalet plg murah bpa ye??
    nk bermalam utk 2 mlm
    harap dpat maklum balas
    jika ade kekosongan sya ingin booking secepat mungkin.
    planning kami dlm hujg april ni.. harap dpt mklum bls secepat mungkin.
    email inbox: awilycious_zura@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. Hi,I would like to book Family rooms on 9,10,11 and 12 February 2013, please advise as how do i book online

    Thx & rgds
    Moorthy Krishnan

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  9. Saya Arina Mohd. Ingin menempah package untuk 80 orang
    Adakah package yang sesuai untuk Dorm atau bilik
    Untuk Ibu Tunggal dan Bapa tunggal yang membawa anak -anak sekali.
    Jika boleh saya mahu pihak tuan / Puan sila hantarkan satu quotation kepada
    email sy arina.mohd@yahoo.com . Sy telah cuba untuk call pihak tuan / puan di no tertera di atas tapi
    tiada satu call pun di pickup ... sila terangkan harga penginapan , makan pagi
    Adakah terdapat kedai berdekatan di Challet Impian.
    Kedai cenderamata , Laut ... thanks

    ReplyDelete
  10. Salam . Saya bercadang mengadakan pgm motivasi pada bulan April. Sila beri sebutharga 130 orang utk penginapan+makanan+bilik seminar untuk 2 hari 1 malam ke mieserai@gmail.com

    ReplyDelete
  11. hi saya mia dari Shah alam
    kami bercadang nk buat family trip
    lbh kurang 9 family
    hrga chalet plg murah bpa ye??
    nk bermalam utk 3 ari 2mlm pada 1hb-3hb JUN 2013
    jika ade kekosongan sya ingin booking secepat mungkin.
    harap dpt mklum bls secepat mungkin.
    sila inbox saya di NMaskiah@yahoo.com ASAP

    ReplyDelete
  12. salam saye suhaimi dari melaka, saya bercadang ingin mengadakan konvoi ke teluk batik n stay kat chalet impian untuk 3 hari 2 malam. boleh x saya nak tahu pakej yg sesuai untuk konvoi nie.. peserta dalam 80 orang.. nak bermalam pd 12-14 april 2013. harap ad maklum balas.. minta tolong inbox saye melalui email di suhaimi_hanimisu@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. Salam,sye nuri,bercadang ingin mgadakn konvoi ke teluk batik n mginap d impian chalet untuk 3 hari 2 mlam, pada 3-5 mei ini,ade kekosongn x x,minta jasa baik inbox sye melalui email
    saye
    m.nurri@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. Salam, saya Ameerul dari klang, saya bercadang ingin mengadakan family day di impian chalet 2hari 1malam pada 4-5 mei ni, saya memerlukan 3 chalet family dan set BBQ, minta inbox rate & no tel supaya senang untuk dihubungi..
    emyrul88_ezuddin@yahoo.com ASAP...

    ReplyDelete
  15. Saya nk tempat chalet bagi romm family pada 27/5/2013 ni.. masih available lagi ke? cam ne nak hubungi coz number saya call x berangkat.. boleh x email kembali kepada saya itgurl84@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. Bercadang untuk hari keluarga pada hari raya ke 3 10-11 Ogos (Sabtu dan Ahad).
    Berminat dengan penginapan Dorm 16 orang dan 8 orang..harap untuk mendapatkan maklumbalas
    bocah4@gmail.com

    ReplyDelete
  17. Salam Saya nak booked chalet family pada 12hb ogos 2013 2 hari 1 malam. maklum balas email cgurosley79@gmail.com

    ReplyDelete
  18. salam tuan,saya bercadang utk booked 1 Family Room
    1 Bilik Penghawa Dingin + 1 Katil Queen
    1 Bilik Penghawa Dingin + 2 Katil Single
    Ruang Tamu Berkipas
    Tandas.1 hari,
    tiba pada tengah hari atau petang 11 aug 2013 dan berangkat tengahari 12 aug 2013.
    dapat tuan memberi maklum balas secepat yang mungkin,berkenaan harga dan pembayaran utk chalet ini,e mail saya latif7700@gmail.com
    terima kasih.

    ReplyDelete
  19. assalamulaikum......saya bercadang nk buat family day kat chalet impian 27 & 28 September....nk tnya lbh detailed quatation tp kol x angkat.....kapasiti yg nk booked 50 family untuk staf dan cikgu......hrap untuk mendapatkan maklum balas scepat mungkin......kerjasama dari pihak chalet didahulukan dengan ucapan terima kasih.......

    ReplyDelete
  20. assalamualaikum...kami dari selayang bercadang mengadakan family day di chalet impian pada 2 -3 November 2013.. call tapi tak jawab...boleh tak dapatkan quotation untuk 5 family chalet dan 5 standard chalet termasuk breakfast, lunch, and dinner. tolong emailkan quotation ke idatul70@hotmail.com...sekian, terima kasih.

    ReplyDelete
  21. puan siti, saya ingin bertanya kekosongan chalet pada 7hb dec 2013. saya ingin menempah chalet sebanyak 10 chalet. boleh tak info saya d talian 05-5962202 (puan ayu) terima kasih.

    ReplyDelete
  22. as salam, saya ingin membuat tempahan 1 chalet family. boleh maklumkan harga dan cara pembayaran cara atm atau online pada 12 oktober 2013. 2 hari 1 mlm. email di Juan_krue@yahoo.com / 0134102598

    ReplyDelete
  23. Pn Siti, saya nak book famili chalet pd 12.10.2013,sabtu utk satu hari. cuba called tak angkat. Harap dpt maklum balas. teratak.annur@gmail.com

    ReplyDelete
  24. Saya sekeluarga nak booking sebuah famili chalet check-in ahad 22 dec 2013 check out isnin 23 dec 2013. Nak tahu harga dan ada berapa jenis-jenis katil yang terdapt dalam chalet tersebut. Pls reply asap to yatie 017 -9702025.

    ReplyDelete
  25. mcm ner nak booking erk untuk bln mei 2014.... call office x der yg jwb.. pls reply asap

    ReplyDelete
  26. sy nurul nazira dari kuala lumpur. nk booking untuk 16pax bulan 4 12 dan 13 haribulan.sile call sy di number 0133478144 email nurulnazira1993@gmail.com

    ReplyDelete
  27. saya berharap mendapat tindak balas yg baik. tq .

    ReplyDelete
  28. saya dari tourism ........ replay asap tq

    ReplyDelete
  29. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  30. boleh email harga chalet pada saya.. nak booking 7hb jun 2014.. farahaidi@icloud.com tq

    ReplyDelete
  31. Saya berminat untuk bercuti dan bermalam di chalet impian pd 29 & 30 /8/2015 bersama keluarga seramai 53org (warga emas,kelamin,remaja & kanak-kanak)....masih ada kekosongan chalet ker pada tarikh tersebut...tolong email keputusan dan harga chalet di anissementa@gmail.com...dan hendak booking awal...

    ReplyDelete
  32. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete